Aktuelt

Bilde av pc med visning av doffin.no

Konkurranse om nye eID-avtaler

Digitaliseringsdirektoratet publiserte i forrige uke konkurranse om å levere sertifikattjenester til ID-porten fra november 2021.

Webinar - nytt brukergrensesnitt for eInnsyn

23. november vil eInnsyn stå fram i heilt nytt design og med fleire forbetringar i brukargrensesnittet. Designet er basert på eit grundig arbeid med brukarinnsikt og måling av brukaroppleving.

Ny funksjonalitet i ELMA

Den 12. november blir det produksjonssetting av ny versjon av test-SMP i QA-miljøet. Produksjonsmiljøet kommer på et senere tidspunkt.

Skybasert kø-løsning i ID-porten

For å beskytte infrastrukturen til ID-porten og kundene med særlig høy trafikk, har Digitaliseringsdirektoratet anskaffet en skybasert kø-løsning som ny funksjonalitet i ID-porten.

Selvbetjening av testbrukere

Trenger du en testbruker for å utføre verifikasjontester? Vi har gjort denne prosessen lettere for deg!

Deltok du på Brukerrådet?

Vi ønsker at alle som deltok på årets Brukerråd svarer på en kort spørreundersøkelse om arrangementet. Dette for at vi skal gjøre Brukerrådet enda bedre neste år!

Varslar for å førebygge livmorhalskreft

Livmorhalsprogrammet har som mål å førebygge livmorhalskreft. Kvart år sender Livmorhalsprogrammet ut informasjonsskriv til alle kvinner som fyller 25 år med melding om at det er på tide å sjekke seg. Dette skrivet vert sendt som papirpost til alle som ikkje har digital postkasse.

Sider