Aktuelt

Oppdatert statistikk for fellesløsningene

Statistikken for mai er nå oppdatert for fellesløsningene. Kommunekartet er oppdatert, og du vil nå finne oppdatert informasjon om andelen digitale postkasser i din nye kommune.

bilde av PC

Demonstrasjon av eSignering

Har du dokumenter du ønsker innbygger skal signere elektronisk? Den manuelle signeringsportalen gir deg mulighet til å enkelt og effektivt ta i bruk signeringstjenesten uten å gjøre noen tekniske integrasjoner.

Nye midlertidige eID-er på plass i ID-porten

Digitaliseringsdirektoratet og Buypass lanserer som et tiltak knyttet til Covid19 nye eID-er hvor utstedelse er basert på maskinlesing av pass og ansiktsgjenkjenning.

bilde av datamaskin

UTSATT - Ny IP-range i digital postkasse til innbyggere

Denne flyttingen er utsatt. Ny dato kommer. Meldingsformidleren som benyttes for sending til digital postkasse til innbyggere (DPI) skal flyttes. Flyttingen gjelder både testmiljøet og produksjonsmiljøet. Noe nedetid må påregnes ved flytting, og virksomheter som bruker digital postkasse til innbyggere med brannmur må åpne for ny IP-range.

Valgkort digital postkasse

Hvem har en digital postkasse?

Stadig flere nordmenn oppretter en digital postkasse. Per 12. mai har 2 333 520 innbyggere valgt seg en postkasse hos Digipost eller e-Boks. Her kan du se hvilke aldersgrupper som har høyest antall digitale postkasser.

Ny versjon av bruksvilkårene

Det er i dag lagt ut ny versjon av noen av bruksvilkårene. Dette gjelder bruksvilkår for Digdirs fellesløsninger, bruksvilkår for leverandører og bruksvilkår for private kunder i maskinporten.

Sider