Konferanse - ny systemarkitektur for ID-porten

30. Jan 2020
Digdir kurs- og konferansesenter, Grev Wedels plass 9, 2. etasje, Oslo
Vi ønsker å invitere til en leverandørkonferanse der vi skal presentere problemstillingen, vår målsetning med anskaffelsen og ny systemarkitektur.
Påmeldingsstart: Onsdag 08. januar 2020 - 12:00

Beskrivelse

Digitaliseringsdirektoratet forvalter i dag en rekke egne utviklede nasjonale felleskomponenter slik som ID-porten & kontakt og reservasjonsregisteret. I dag utvikles, forvaltes og driftes disse felleskomponentene i henhold til en tradisjonell systemarkitektur og driftsmodell. Dette innebærer overlevering fra utvikling til forvaltning og drift levert av en ekstern driftsleverandør. Vi planlegger overgangen til en ny og mer moderne systemarkitektur som muliggjør bruk av skytjenester og en mer smidig systemutviklingsprosess. I forbindelse med dette har vi planlagt å gå til anskaffelse av en driftspartner som kan realisere dette sammen med oss. Driftspartneren skal være en kompetanse- og innovasjonspartner og en skymegler.

Målgruppe

Driftsleverandører og konsulentselskaper til offentlig sektor, med inngående kompetanse og erfaring med skytjenester, skymegling og smidige systemutviklingsprosesser.

Publisert: 08. Jan 2020, Sist endret: 16. Jan 2020

Deldette

Kontakt