NOKIOS 2020: Bærekraftig digitalisering etter den nordiske modellen

20. okt 2020
Hel-digital konferanse

Nokios arrangeres av NTNU og Digitaliseringsdirektoratet med en rekke samarbeidspartnere som bidrar med faglig og økonomisk støtte.

 
 

Konferansen er en årlig møteplass for alle som kan bidra til bedre og mer effektive offentlige tjenester i Norge ved god bruk av IKT. Det er første gang Nokios arrangeres som en heldigital konferanse med foredrag, diskusjoner, utstillinger, demonstrasjoner og møter. Du må være påmeldt for å kunne delta på konferansen som sendes via plattformen OnAir.

Beskrivelse

Første dag av Nokios er en dag med kursing og workshops. Dag to og tre er ordinære konferansedager med plenum, sesjoner og utstilling. Digitaliseringsdirektoratet er også representert med egen digital stand.

Få med deg programleder Harald Eia som diskuterer bærekraft, digitalisering og tillit med nordiske gjester under årets NOKIOS 2020 – som i år går virtuelt.

Fra programmet

Digitaliseringsdirektoratet har ellers konkrete bidrag knyttet til bl.a. disse postene i programmet:

Tirsdag 20. oktober:

Onsdag 21. oktober:

Torsdag 22. oktober:

Konferansen kjøres virtuelt på konferanseplattformen OnAIR. Som virtuell deltaker vil du få tilgang til hele programmet (tirsdag, torsdag) online, kunne delta i diskusjoner via chat, og møte andre deltakere i vår Møtehub. Det vil også bli virtuell utstilling og utstillerseminar, der deltakerne kan snakke med utstillere online.

Publisert: 16. okt 2020, Sist endret: 20. okt 2020

Deldette

Kontakt