eInnsyn

eInnsyn er en felles publiseringstjeneste for statlige virksomheter og Oslo kommune. Virksomhetene bruker tjenesten til å publisere postjournalene sine på Internett, og postjournalene blir deretter samlet i en felles database som blir gjort søkbar for brukerne.

Hvem skal bruke eInnsyn?

Det er offentlighetsforskriftens § 6 som regulerer hvilke statlige virksomheter som skal levere journaler til eInnsyn. Som hovudregel gjelder dette alle departement, Statsministerens kontor, fylkesmennene og alle direktorater og tilsyn med hele landet som virkeområde. I tvilstilfeller er det overliggende departement som avgjør om underliggende virksomhet skal levere journaler til eInnsyn.

Aktuelt

Løst eInnsyn - hendelse - problemer med visning

Problemer med visning i eInnsyn er løst. Feilen gjorde det nødvendig å gå tilbake til "backup" av data gjort natt til 3. september. Konsekvensen av dette er at virksomheter som overførte dat atil eInnsyn 3 september må laste opp data på nytt.

eInnsyn - sluttbruker får timeout ved søk

Et stigende antall av tilfelle hvor sluttbruker av eInnsyn.no får «timeout» på spørringen sin (løsningen responderer ikke på søket innen gitt tid) fører til en systemendring mellom 2300-2330 i kveld (22. august) Levering av journal og møtedata er ikke omfatte av problemet.

eFormidling/eInnsyn - Viktig endring

I samband med nytt grensesnitt for eFormidling og eInnsyn må alle installere Integrasjonspunktet og eInnsyns-klienten på nytt mandag 23. september. Det vert også endringar i samband med ny driftsplattform hjå leverandør 1. og 29. november.

eFormidling - Ny versjon 1.7.94 av integrasjonspunktet

Difi har ny versjon 1.7.94 av integrasjonspunktet tilgjengelig for nedlasting. Det er svært viktig at alle integrasjonspunkt blir oppdatert til denne versjonen. Siste frist for oppgradering er torsdag 31. januar.

Julehilsen fra Difi

Difi vil få ønske alle våre kunder og leverandører en riktig god jul og godt nytt år! Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt og innholdsrikt år, og til å fortsette det gode samarbeidet med dere i 2019.

eInnsyn - kø i formidling av innsynskrav

På grunn av et utgått virksomhetssertifikat hos en av virksomhetene som bruker eInnsyn har det oppstått kø med innsynskrav. Køen vil løse seg opp av seg selv så snart vi gjort noen endringer i tjenesten og restartet den hos leverandør. Køen forventes tømt kl 1420.

eInnsyn - hendelse løst

Det har vært en situasjon hvor det har oppstått kø i formidlingen av innsynskrav pga et utgått virksomhetssertifikat i en etat. Dette betyr at ingen virksomheter i en periode mottok innsynskrav.

Webinar om eInnsyn

27. september ble det gjennomført webinar om eInnsyn der målgruppen var journalister. Webinaret i sin helhet, presentasjonen og spørsmål og svar ser du her.

eInnsyn - hendelse løst

Fra klokken 1030 til 1044 var eInnsyn utilgjengelig for søk og bestilling. Hendelsen skyldes at en av programvarekomponentene i løsningen ikke responderte slik den skulle.

eInnsyn - Hvordan ta i bruk fulltekstpublisering?

Difi har sammen med Oslo kommune utviklet eInnsyn og den største nyheten var at med ny løsning kan forvaltningsorganer også overføre og publisere journaldokumentene. Administrasjonsavdelingen i Difi har identifisert følgende 5 områder som må håndteres og løses for at Difi selv skal kunne ta i bruk eInnsyn på en god måte. Les hele rapporten som Difi har lagt til grunn for utvikling av sine rutiner knyttet til publisering av journaldokumenter.

eInnsyn brukerråd 2018

Sett av dagen til eInnsyn brukerråd torsdag 29. november i Ingeniørenes hus Møtesenter i Oslo.

Hjelp oss å bli bedre

Fant du det du lette etter?

Tilbakemeldinger blir ikke besvart. Gå til siden med kontaktinformasjon hvis du trenger hjelp.

* Påkrevd

Hjelp oss å bli bedre
*