Webinar om Digital postkasse

18. sep 2018
Meld deg på webinaret her!

Beskrivelse

Difi inviterer til webinar om nyheter og muligheter med digital postkasse.

Webinaret vil fokusere på hvordan digital postkasse kan benyttes i din virksomhets tjenesteutvikling. Produktsjef Ellen Marie Langen vil presentere nyheter og muligheter med digital postkasse. Det vil også bli vist hvordan de to postkasseleverandørene skaper merverdi for både dere som virksomheter, og ikke minst for innbygger.

Webinaret passer for alle som har grunnleggende kjennskap til digital postkasse til innbyggere.

Deltakerne kan stille spørsmål til Difi underveis i webinaret, komme med forslag og diskutere med hverandre på «chat» underveis og i etterkant av webinaret. Disse dialogene blir tilgjengeliggjort på vår Samarbeidsportal etter webinaret sammen med et opptak av webinaret.

Publisert: 30. aug 2018, Sist endret: 06. Jan 2019

Deldette