eInnsyn - hendelse løst

Det har vært en situasjon hvor det har oppstått kø i formidlingen av innsynskrav pga et utgått virksomhetssertifikat i en etat. Dette betyr at ingen virksomheter i en periode mottok innsynskrav.

Publisert: 09. okt 2018, Sist endret: 29. okt 2018

Innsynskrav ble liggende i løsningen til de ble sendt i fra oss. Dette betyr at innsynskravene ble forsinket.

Difi har rettet feilen som skyldes det utgåtte virksomhetssertifikat som førte til at det ble en "propp" i systemet og at innsynkravene ikke ble sendt og la seg i kø.  Løsningen ble en  "workaround" for den virksomheten og vi jobber nå sammen med dem for å få på plass et nytt sertifikat slik at de også kan gå tilbake til normal drift.  Alle innsynskrav er i køen og virksomhetene vil motta dem så raskt som systemet greier å sende dem ut.

Klokken 14:10 er køen for innsynskrav tom. 

Deldette