Rekordmange forsendelser i digital postkasse

Vi opplever en stor økning i virksomhetenes forsendelser i digital postkasse til innbyggere. 2019 har startet veldig bra, og det er allerede sendt nesten 2,5 millioner forsendelser via løsningen. I januar gikk over 2 millioner meldinger gjennom meldingsformidler.

Publisert: 13. Feb 2019, Sist endret: 14. Feb 2019

Det er nå om lag 590 virksomheter som har tatt i bruk digital postkasse til innbyggere, og antall innbyggere med digital postkasse har nå rundet to millioner. I 2018 ble det sendt nesten ti millioner brev gjennom løsningen.

Digital postkasse er en enkel løsning som gir store gevinster ganske raskt. Med digital postkasse kan de sende dokumenter til innbyggerne digitalt i stedet for på papir, på en sikker måte. Dersom din virksomhet ikke har tatt i bruk digital postkasse til innbyggere, ta kontakt på idporten@difi.no og vi hjelper dere i gang!

Deldette