eFormidling og eInnsyn - viktig endring i brannmuråpninger

eFormidling ble 11. desember flyttet til nytt driftsmiljø. Dette betinger at integrasjonspunktet (eFormidling) må ha brannmuråpning for trafikk mot de nye IP-adressene. Vi ser at enkelte virksomheter ikke har gjort dette. Disse virksomhetene kan nå hverken motta eller sende meldinger gjennom eFormidling.

Publisert: 16. okt 2019, Sist endret: 11. des 2019

eFormidling og eInnsyn vil ikke fungere uten at disse endringene blir utført. Endringen skulle senest vært utført 10.12.2019.

Flyttingen av driftsmiljø er nå utført og fra 11. desember, kl 16:00 er det nå bare de nye ip-adressene som fungerer.  De som fortsatt er på gamle adresser vil ikke kunne sende eller motta meldinger. Endringen gjelder både produksjon- og testmiljøet. 

De nye IP-adressene finner dere her. 

NB! Ikke steng de gamle IP-adressene før 15.01.2020.