Difi på EHiN

Difi var på konferansen for E-helse i Norge, som er Norges største konferanse med fokus på digitalisering av helsesektoren. Se innleggene vi hadde om Maskinporten og ID-porten på konferansen her.

Publisert: 14. nov 2019, Sist endret: 05. des 2019

Opptak fra EHiN

EHiN er en møteplass der næringslivet og de som utvikler tekniske løsninger innen e-helse kan lære av de som jobber i helsesektoren og det offentlige, og vice versa. Visjonen er å bidra til at Norge er en pådriver i utformingen av fremtidens helsetilbud. 

Difi-direktør Steffen Sutorius har innlegg sammen med direktør i Direktoratet for e-helse Christine Bergland og administrerende direktør i Norsk Helsenett Johan Ronæs om organiseringen av e-helse i Norge - Deling av Direktoratet for e-helse, og et nytt direktorat for digitalisering. Hvem leder egentlig hva?

Olav Skarsbø innleder til sporet om Autentisering, Maskinporten og Helse-ID.

Olav Skarsbø innleder til sporet om Autentisering, Maskinporten og Helse-ID.

 

Vi deltar onsdag på et spor om Autentisering, Maskinporten og Helse-ID. Her vil du få høre om hvordan HelseID og ID-porten samarbeider for at deling av data skal være både enkelt og sikkert. Vår løsningsarkitekt Jørgen Binningsbø vil presenterer Difis nye nasjonale løsning for datadeling, Maskinporten, og snakke om viktigheten av koordinering og samhandling mellom løsninger på tvers av sektorer og på nasjonalt plan.

Difi og Norsk Helsenett på EHiN

Difi og Norsk Helsenett på EHiN

 

Jørgen Binningsbø, løsningsarkitekt i Difi, har jobbet med ID-porten og Maskinporten siden 2014. Han har vært tett på moderniseringen av løsningene over til OpenID Connect og Oauth2, og deltatt inn i arbeidet med nasjonale referansearkitektur. 

Dere møter oss på stand og får høre hvordan fellesløsningene kan bidra til bedre sammenhengende tjenester på tvers.

Olav Skarsbø står klar på stand på EHiN

Olav Skarsbø står klar på stand på EHiN.

 
Jørgen Binningsbø forteller om fordelene med ID-porten og Maskinporten

Jørgen Binningsbø forteller om fordelene med ID-porten og Maskinporten

 

Deldette

Kontakt