Nytt direktorat - nytt e-postdomene

Får du autosvar om at e-posten til oss ikke kan leveres? Videresending av e-post til gammelt domene er nå opphørt, og du må derfor sende e-posten til servicedesk@digdir.no for at vi skal kunne motta den.

Publisert: 04. Mar 2020, Sist endret: 10. Mar 2020

I starten av januar informerte vi om at vi fikk ny e-postadresse, i forbindelse med etableringen av Digitaliseringsdirektoratet. Frem til 1.mars ble e-poster som ble sendt til gammel e-postadresse videreformidlet. Nå vil det bli sendt autosvar til avsender, som kontakter oss på gammel e-postadresse, om at e-posten ikke kan leveres. 

Nytt e-postdomene gjelder også for private e-postadresser til ansatte Digitaliseringsdirektordirektoratet.

Digitaliseringsdirektoratets nettside finner dere på https://www.digdir.no/ 

Samarbeidsportalen ligger fortsatt på gammelt difi.no-domene, https://samarbeid.difi.no. Det jobbes med å flytte over på nytt domene, men dette vil ta noe lenger tid dessverre. Vi vil informere så fort vi vet når denne endringer vil bli gjennomført.  

Deldette

Kontakt